Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > 4 uur verhuur

Nieuw bij MBautoverhuur: 4 uur verhuur!

Een auto, busje of bedrijfswagen huren voor een halve dag.

Even mensen naar een luchthaven brengen, de schuur opruimen, of snel de Ikea aankopen in huis willen hebben. Het gebeurt ons allemaal wel eens: je wilt iets vervoeren maar het past niet in de auto. Vaak is het in enkele uren weer gebeurd, en dan is een dag een auto huren geen aantrekkelijke oplossing. Bij MBautoverhuur is dit mogelijk; u kunt een aanhanger of goedkoop een auto huren voor een halve dag, oftewel per vier uur.

Voorwaarden vier uur autohuur

Vier uur autoverhuur is bij MBautoverhuur uitsluitend mogelijk van maandag tot en met vrijdag, mits u de auto ophaalt voor 17:00 uur en de auto niet in het buitenland gebruikt. Vanzelfsprekend is ook deze halve dag autohuur geheel kilometervrij, en inclusief BTW. Bij overschrijding van de vier uur geldt de prijs voor normale daghuur zoals vermeld in ons prijsmenu.  

Een auto huren voor een halve dag, welke auto's?

MBautoverhuur beschikt over een brede vloot busjes, bedrijfswagens en aanhangers. Dus of gedurende vier uur personen of lading vervoert, MBautoverhuur beschikt altijd over de juiste auto of aanhanger. Enkele bedrijfswagens zijn voorzien van een laadklep / laadlift, zodat u bijvoorbeeld eenvoudig meubels kunt vervoeren. Palletwagens, steekwagens, rolcontainers en spanbanden kunt u desgewenst tegen een aantrekkelijk tarief bijhuren! Wilt u een aanhanger of auto km vrij huren voor een halve dag? Informeer naar de beschikbaarheid!