Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Over ons

MBautoverhuur Sint Nicolaasga in Friesland

Het team van MBautoverhuur: enthousiaste vakmensen!

 

Max Brinksma

Een bevlogen automan, die in 1995 van zijn hobby zijn werk maakte door een eigen autobedrijf te starten. Waar? Gewoon thuis, in Sint Nicolaasga. Dan sta je in ieder geval nooit in de file! Vandaag de dag heeft hij drie activiteiten: Autobedrijf M. Brinksma, MBautoverhuur en Handelsonderneming A6.

Max verveelt zich nooit en geniet nog elke dag van zijn beslissing. Samen met zijn team verwent hij de auto’s van zijn klanten op een manier die je niet overal tegenkomt. Nuchter, professioneel en tegen aantrekkelijke tarieven.

 

Siebretta Brinksma

Achter iedere ondernemer schuilt een goede partner. Siebretta is zo iemand. Ze denkt kritisch mee, maar zorgt er ook voor dat de activiteiten vlekkeloos verlopen. Voorraadbeheer, administratie en boekhouding zijn bij haar in goede handen. Zij vindt het belangrijk dat u begrijpt wat er op uw factuur staat en dat deze geen verrassingen bevat. Afspraak is namelijk afspraak.

 

René Zwaga

Deze allround eerste monteur met APK bevoegdheid werkt sinds 2007 bij onze Bosch Car Service. Zijn werkervaring is langer dan de leeftijd van sommige klanten: namelijk 33 jaar. Zo vind je ze nog maar weinig. In zijn vrije tijd houdt hij zijn lichaam bij met tennis, fietsen en u raadt het al : schaatsen. Een ervaren Friese doorloper dus!

Waarom MBautoverhuur?  

Het was al langer onze wens om te voorzien in de toenemende behoefte van onze relaties die op een goedkope maar veilige manier een auto willen huren. De oorzaak van deze toenemende behoefte blijkt heel verschillend. Van een verenigings uitje tot een complete vakantie, verhuizing of zakelijke mobiliteitswens. Wij voorzien daarom in een basis assortiment van goed onderhouden huurauto's. Mocht u niet vinden wat u zoekt, neemt u dan gewoon contact met ons op. Wij zorgen dan voor een invulling van uw vervoerswens op korte termijn. MBautoverhuur is een activiteit van Autobedrijf M. Brinksma en Vi Autmotive. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om snel in iedere mobiliteitsbehoefte te voorzien.

Autobedrijf M. Brinksma -  Sint Nicolaasga

Dit moderne garagebedrijf verzorgt alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw auto. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Vervangend vervoer? Een grote beurt laten uitvoeren in combinatie met het monteren van een winterbandenset? Yes we can!

Klanten

Onze klantenkring bestaat uit particulieren, ondernemers maar ook leasemaatschappijen. Wij bieden ze alle mogelijke dienstverlening rondom de huur en shortlease van een personenauto of bedrijfsauto, voor korte of lange termijn. Waarom? Omdat wij werken volgens het motto kan niet bestaat niet!

Regio

Wilt u goedkoop een auto of busje huren in Friesland, Drenthe of Flevoland dan is MB Autoverhuur een prima oplossing! Vanuit onze locatie in Sint Nicolaasga zijn wij actief in autoverhuur. Veel van onze klanten komen uit de regio Heerenveen - Sneek - Wolvega - Emmeloord. U vindt ons bedrijf op een minuut rijtijd van de afslag Sint Nicolaasga aan de A6. Of u nu een personenauto, bedrijfsauto, busje, bestelwagen, 9 persoons bus, aanhanger,  kleine auto of verhuiswagen MBautoverhuur is uw partner voor het goedkoop huren van een auto tegen scherpe condities en heldere voorwaarden. 

H.S.V. de Zuidvogels

MBautoverhuur is trotse sponsor van H.S.V. de Zuidvogels uit Huizen,  Daarnaast sponsort MBautoverhuur de deelname aan internationale jeugdtoernooien. Voor meer informatie klik hier.  Met dank aan Meijnhout fotografie.

Bekijk onze huurvloot