Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Over ons

MBautoverhuur Sint Nicolaasga in Friesland

 

Max Brinksma

Een bevlogen automan, die in 1995 van zijn hobby zijn werk maakte door een eigen autobedrijf te starten. Waar? Gewoon thuis, in Sint Nicolaasga. Dan sta je in ieder geval nooit in de file! 

Max verveelt zich nooit en geniet nog elke dag van zijn beslissing. Samen met zijn team verwent hij de auto’s van zijn klanten op een manier die je niet overal tegenkomt. Nuchter, professioneel en tegen aantrekkelijke tarieven.

Waarom MBautoverhuur?  

Het was al langer onze wens om te voorzien in de toenemende behoefte van onze relaties die op een goedkope maar veilige manier een auto willen huren. De oorzaak van deze toenemende behoefte blijkt heel verschillend. Van een verenigings uitje tot een complete vakantie, verhuizing of zakelijke mobiliteitswens. Wij voorzien daarom in een basis assortiment van goed onderhouden huurauto's. 

Klanten

Onze klantenkring bestaat uit particulieren en ondernemers. Wij bieden ze alle mogelijke dienstverlening rondom de huur en shortlease van een personenauto of bedrijfsauto, voor korte of lange termijn. Waarom? Omdat wij werken volgens het motto kan niet bestaat niet!

Regio

Wilt u goedkoop een auto of busje huren in Friesland, Drenthe of Flevoland dan is MB Autoverhuur een prima oplossing! Vanuit onze locatie in Sint Nicolaasga zijn wij actief in autoverhuur. Veel van onze klanten komen uit de regio Heerenveen - Sneek - Wolvega - Emmeloord. U vindt ons bedrijf op een minuut rijtijd van de afslag Sint Nicolaasga aan de A6. Of u nu een personenauto, bedrijfsauto, busje, bestelwagen, 9 persoons bus, aanhanger,  kleine auto of verhuiswagen MBautoverhuur is uw partner voor het goedkoop huren van een auto tegen scherpe condities en heldere voorwaarden. 

Bekijk onze huurvloot