Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Beoordelingen

Beoordelingen (alles wordt geplaatst!)

199 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.3/10
GP Methorst
10/10
Op 1 september 2020
Personenbus (9 persoons)
Van 30 augustus 2020 t/m 31 augustus 2020

Op zondag kwamen we met pech met onze eigen auto te staan. Door super goede hulp van Sjon van de ANWB kwamen we terecht bij Brinksma. Op zondag konden we alsnog een bus huren en zou onze auto ben hen gerepareerd worden. Zeer klantvriendelijk, meedenkend en bereidwillig. Super bedrijf!!

Pieter
10/10
Op 11 augustus 2020
MPV Lang Business (8 persoons)
Van 7 augustus 2020 t/m 9 augustus 2020

Een auto gehuurd voor een lange rit met volwassen mensen. Deze bleek comfortabel! Auto is goed onderhouden en schoon, erg prettig! Geen gedoe bij het inleveren en de borg snel terug. Prima auto, goede service, zeker een aanrader!

Julian Bois
10/10
Op 17 maart 2020
Bakwagen met laadlift
Van 13 maart 2020 t/m 14 maart 2020

Verhuiswagen gehuurd bij MB autoverhuur. Zeer vriendelijke en vlotte service en een nette, ruime wagen. Absolute aanrader!

Deelnemers Pioneerrun.
10/10
Op 16 maart 2020
MPV Lang Business (8 persoons)
Van 19 maart 2020 t/m 23 maart 2020

Vanwege het coronavirus is onze reis naar Engeland geannuleerd. Wij vonden het erg jammer maar MB verhuur was zo coulant om ons geen kosten te berekenen. Wij stellen dit zeer op prijs. Als de rit volgend jaar weer doorgaat huren we uiteraard weer een bus bij MB. Bedankt voor de geweldige service.

P.H. Nienhuis
10/10
Op 24 februari 2020
MPV Extra Lang luxe (8 persoons)
Van 14 februari 2020 t/m 23 februari 2020

Na even een jaartje niet weg te zijn geweest toch weer terug naar MBautoverhuur en ik moet zeggen net als de vorige keer. Alles weer keurig verzorgd. Werd netjes van tevoren gebeld of ik de 8e stoel er nog in wilde, want dan werd deze er uit gelaten scheelt weer extra pakruimte. Zeer tevreden. Auto voor volgend jaar alweer gereserveerd.

Tjerk Douma
10/10
Op 19 februari 2020
MPV Extra Lang (9 persoons) Automaat
Van 7 februari 2020 t/m 15 februari 2020

Alles perfect geregeld. Keurige aflevering en heel soepel in afhaal en terugbreng tijden. Mooi wagenpark en alles erop en eraan. Vriendelijk geholpen. Borg wordt vlot terugbetaald. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alie
10/10
Op 11 februari 2020
Bakwagen met laadlift
Van 8 februari 2020 t/m 8 februari 2020

Wij huren regelmatig bij MBautoverhuur. Uitgebreid wagenpark, goede prijzen, super service en altijd snel terugstorten van de borg!

Sijtse Alberda
10/10
Op 10 februari 2020
MPV Extra Lang luxe (8 persoons)
Van 9 februari 2020 t/m 9 februari 2020

Keurige auto.
Snel en correct geregeld.
Afwikkeling naderhand heel erg snel.
Bedankt en tot volgende keer.
Sijtse

jan
10/10
Op 2 februari 2020
Personenbus Lang Extra Comfort (9persoons)
Van 23 januari 2020 t/m 1 februari 2020

Een geweldige bus om mee op ( wintersport)vakantie te gaan. Comfortabel zitten voor 9 personen; schuifdeuren aan beide zijden en voldoende bagageruimte.
Brinksma staat bovendien garant voor uitstekende service en een klantvriendelijke aanpak.

Roelof Kuik
10/10
Op 4 januari 2020
MPV Extra Lang (9 persoons) Automaat
Van 20 december 2019 t/m 27 december 2019

We zijn met zijn 6-en op wintersport geweest met en busje van mb autoverhuur. Super goed bevallen en we gaan zeker weer en dan ook weer met een busje van dit bedrijf. Prijs/ kwaliteit is gewoon heel goed en de service is prima, meer dan prima. Ik kan dit voor iedereen aanbevelen.