Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Beoordelingen

Beoordelingen (alles wordt geplaatst!)

182 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.2/10
Jacques Peters
10/10
Op 21 januari 2018
bestelbus lang hoog
Van 20 januari 2018 t/m 20 januari 2018

Dit was de tweede keer dat ik bij MB Autoverhuur een bestelbus heb gehuurd. Ook nu weer prima.

Ik kwam om 22:00uur erug met de bestelbus en kwam erachter dat ik de hele dag de lichten van mijn eigen auto had laten branden. Accu leeg.
Zonder problemen mocht ik de bus nog een 'nachtje houden', om terug te rijden naar huis. Zondagochtend de bus weer teruggebracht.
Netjes werd door MB de accun van mijn auto opgeladen waardoor ik huiswaarts kon rijden. Onmacht (stom natuurlijk), dus geen extra verhuurkosten gerekend door MB. Mooi gebaar.

Dank hiervoor. Kortom; weer een goede ervaring.

Groet,
Jacques.

hans mulder
10/10
Op 2 januari 2018
personenbus lang (9 pers.)
Van 22 december 2017 t/m 30 december 2017

Voor onze wintersport hebben wij een busje gehuurd bij MB autoverhuur, wanneer je vergelijkt met andere aanbieders online is de prijs/kwaliteit verhouding erg goed!

Tevens kreeg je meteen een erg goede indruk bij het aankomen bij het verhuurbedrijf, alles stond in de sop en was super netjes! Daarbij was het personeel erg vriendelijk en werd als goed en snel geregeld.

Voor een volgende keer komen wij zeker terug bij MB autoverhuur!

Cristian
8/10
Op 3 december 2017
bakwagen met laadlift
Van 2 december 2017 t/m 3 december 2017

Bakwagen met laadlift gehuurd voor onze verhuizing van provincie Friesland naar provincie Groningen. Handig dat het kilometerprijs is. Rijdt prima. Hebben in 3 keer onze spullen kunnen vervoeren. Plek voor 3 man.
Laadlift is erg handig voor de zwaardere spullen. Aanrader!

Willem Sloterwijk
9/10
Op 2 december 2017
personenbus (9 pers.)
Van 2 december 2017 t/m 2 december 2017

De 9 persoons VW transporter mee gekregen omdat een andere bus al bezet was. Samen gehuurd met een autoambulance, erg prettige combinatie.
Goed materiaal en fijne uitleg mooie huurprijs

Erg tevreden. Volgende keer weer

P. Wemer
9/10
Op 30 oktober 2017
mpv lang (9 pers.)
Van 22 oktober 2017 t/m 28 oktober 2017

We hadden een bus gehuurd voor een duik vakantie in zuid Frankrijk. We hadden genoeg bagage ruimte. Alles was goed geregeld. Ook de borg was gelijk weer terug gestort.
Een min puntje de verlichting van de bus was met donker en regen niet helemaal optimaal.

Martje Kuperus
8/10
Op 8 oktober 2017
personenbus (9 pers.)
Van 5 september 2017 t/m 5 september 2017

Voor 1 dag een 9 persoons busje gehuurd. Prima voldaan! Lag stevig op de weg en had tenminste nog wat over als je een auto in wilde halen. Volgende x weer!

André Hassing
10/10
Op 28 september 2017
bestelbus lang
Van 23 september 2017 t/m 23 september 2017

Aanvankelijk dacht ik dat mijn borg na 5 dagen nog niet was terug gestort. Maar toen ik mijn bankafschrift beter bekeek, zag ik dat het al eerder was teruggestort dan afgeschreven! Dus volgende keer verder naar beneden schollen! Min excuses voor mijn boze telefoontje en ik bedank u voor de goede service en de prima auto die ik moest gebruiken voor verhuizing van mijn zoon.

W. Lebbink
10/10
Op 18 september 2017
bestelbus lang hoog
Van 14 september 2017 t/m 17 september 2017

Wij hebben met een bestelbus verhuisraad vervoerd naar Zweden,een perfecte bus voor lange afstanden.Een heel fijn adres om een vervoersmiddel te huren,keurige afhandeling en een duidelijke website en zal het iedereen aanraden.Heel erg fijn is het kilometervrije tarief(goedkoper vind je het niet).

Hendrik Jonker
8/10
Op 21 augustus 2017
dubbele cabine bus (7 pers.)
Van 12 augustus 2017 t/m 21 augustus 2017

We zijn met een 7 persoons-busje met flink wat bagageruimte naar het midden van Frankrijk gereden. Prima busje, lekkere airco en vrije kilometers. Een betaalbaar en betrouwbaar adres en dus zeker voor herhaling vatbaar!

Yvonne Bloemendaal
10/10
Op 3 april 2017
mpv lang (9 pers.)
Van 31 maart 2017 t/m 2 april 2017

Wij hebben 2 MPV Lang gehuurd voor een weekend. Na een prettig telefonisch contact is via de website de aanvraag zo gepiept. De communicatie verloopt supergoed, duidelijk, transparant, geen verrassingen. Alles verloopt exact zoals afgesproken. De mensen die hier werken zijn buitengewoon vriendelijk, professioneel en toch persoonlijk. En er wordt met je meegedacht. Ik wilde eigenlijk 2 grote 9-persoonsbussen huren maar werd geattendeerd op de MPV's. Lekker wendbaar en makkelijker in een parkeergarage. Ze hebben een zeer uitgebreid wagenpark, dus de kans dat je hier slaagt is groot. Dit adresje gaan we onthouden en we raden het een ander ook zeker aan.