Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Beoordelingen

Beoordelingen (alles wordt geplaatst!)

196 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.2/10
Michiel de Vries
9/10
Op 18 augustus 2019
MPV Lang Luxe (8 persoons)
Van 27 juli 2019 t/m 16 augustus 2019

We hebben al een aantal keer tot volle tevredenheid een verhuisbus gehuurd. De keus voor een luxe vakantiehuis via MB Autoverhuur was dus snel gemaakt. De luxe MPV doet zijn naam eer aan. Meer dan genoeg ruimte om met 5 personen incl bagage drie weken rond te toeren. Ook de Apple CarPlay is ideaal. Alle contacten verliepen zeer goed en gemoedelijk. Deze mensen hebben liefde voor de zaak en hun voertuigen.

Sifra Koekoek
10/10
Op 18 augustus 2019
MPV Extra Lang (9 persoons) Automaat
Van 13 juli 2019 t/m 24 juli 2019

We hebben een bus gehuurd voor onze vakantie in Italië. Prima service gehad! Goed contact via de mail, duidelijke afspraken, alles op papier, geen probleem om meerdere chauffeurs te laten rijden, geen limiet voor kilometers en duidelijke foto's en aantekeningen vooraf over de status van de bus. Ook dingen als een gevarendriehoek zitten bij de bus in. Wij hebben genoten van onze vakantie en de bus en service hebben het voor ons echt afgemaakt!

Jelle Waringa
8/10
Op 12 juni 2019
Personenbus Lang (9 persoons)
Van 1 juni 2019 t/m 7 juni 2019

Voor de derde keer een bus gehuurd om met een groep collega's op cursus in het buitenland te gaan. De no-nonsens aanpak werkt heerlijk. Gewoon goede bus voor eerlijke prijs. Geen gedoe met kilometers. Prima plek om te huren.

Fam Palma
9/10
Op 27 februari 2019
Personenbus (9 persoons)
Van 16 februari 2019 t/m 23 februari 2019

Voor de 3 de keer een personenbus gehuurd voor onze wintersport vakantie naar Oostenrijk. Perfect geregeld. Zeer correcte afhandeling.

G.
8/10
Op 25 februari 2019
MPV Lang (7 persoons)
Van 16 februari 2019 t/m 25 februari 2019

Prima auto voor vijf volwassenen, ondanks enige scepsis vooraf bij de medepassagiers 😊 . Zonder derde zitrij voldoende bagage ruimte. Wij zijn er comfortabel mee naar Oostenrijk geweest. Jammer dat de navigatie uitviel, hierdoor moesten we ons Duits aanscherpen voor de verkeersinformatie onderweg.

Van nieuwamerongen
9/10
Op 4 oktober 2018
MPV Lang (8 pers.)
Van 15 september 2018 t/m 30 september 2018

Zeer goede service. Goed overleg met de eigenaar. Zijn erg aardig en behulpzaam
De auto was erg fijn. Konden er prima mee naar Spanje rijden. Geen gebreken en alles deed het

A Geverding
9/10
Op 5 september 2018
Nieuw! MPV Extra Lang Automaat (9 pers).
Van 4 september 2018 t/m 4 september 2018

prima nette auto. Goed meegedacht over de juiste keuze van de auto, ivm parkeren in Rotterdam. Niet duur en uiterst vriendelijke behandeling. Dank

Pieter
9/10
Op 31 augustus 2018
personenbus (9 pers.)
Van 18 augustus 2018 t/m 30 augustus 2018

Prima service, nette bus. We hebben inmiddels voor de 5e keer een bus gehuurd bij MB en er weer een heerlijke vakantie mee gehad!

G. Veenstra
10/10
Op 25 augustus 2018
bestelbus lang hoog
Van 23 augustus 2018 t/m 24 augustus 2018

Ik had heel snel een bus nodig met flink laadvermogen en ruimte om zware machines op te halen in omgeving Keulen en een dag later af te leveren in Noord Holland. Na een kort telefoongesprek snel duidelijke informatie gekregen. Online gereserveerd en kreeg 's avonds nog bevestiging dat de bus de volgende ochtend klaar stond. Het bleek een keurige wagen die fijn reed en goed mee kon komen in het verkeer. Misschien niet de zuinigste, maar het rijcomfort zélfs met de zware lading maakt dat meer dan goed! Absolute aanrader.
Snelle service en hele scherpe prijzen! Als ik weer eens iets moet huren, kom ik hier zéker weer terug!

Rommy Neef
8/10
Op 21 augustus 2018
bakwagen met laadlift
Van 17 augustus 2018 t/m 17 augustus 2018

Ideaal om mee te verhuizen zo'n bakwagen met laadklep!
Veel genot van gehad en een goeie service.
Voor herhaling vatbaar!