Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Beoordelingen

Beoordelingen (alles wordt geplaatst!)

181 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.2/10
Rene Tilma
9/10
Op 6 juni 2018
nieuw! mpv extra lang automaat (9 pers).
Van 30 mei 2018 t/m 4 juni 2018

Met 7 man een aantal dagen naar Krakau geweest in een extra lange Peugeot Expert. Wat een heerlijke reiswagen. Dankzij de fijne automaat werd het filerijden in Duitsland een stuk aangenamer. Heldere afspraken en snelle reacties op mails, dus een aanrader.

WJL
9/10
Op 9 mei 2018
mpv lang (8 pers.)
Van 26 april 2018 t/m 9 mei 2018

Na advies, precies de goede auto gekregen voor een familietrip naar Roemenie. Goede trekkracht en lekkere zit. Enige nadeel was dat de airco de temperaturen van rond de 30 graden niet aankon. Personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!

Barry Al
8/10
Op 19 maart 2018
personenbus (9 pers.)
Van 13 maart 2018 t/m 19 maart 2018

Absoluut niks mis mee.
Busje gereserveerd voor weekje wintersport
Snelle correcte reactie op mijn eerste mail.
Aanpassingen waren geen probleem.
Bus stond netjes klaar. Schoon en verzorgd.
Prima adres voor busje huren.
Aanrader

P.H.Nienhuis
10/10
Op 6 maart 2018
personenbus (9 pers.)
Van 23 februari 2018 t/m 4 maart 2018

"Top bedrijf"

Ik had een 9 persoons auto gereserveerd. 2 dagen voor vertrek kreeg ik een mailtje over het gereserveerde voertuig. Er was een klein probleempje mee of ik het erg vond om een ander voertuig mee te nemen. Nee geen probleem. Vrijdags het voertuig gehaald prima ontvangst, uitleg over het voertuig gekregen en we konden aan de vakantie beginnen. Onderweg 's nachts een lekke band gekregen, bleek een lek ventiel te zijn. Na een lang verhaal heeft de heer Brinksma er voor gezorgd dat we onze reis spoedig weer konden vervolgen.

Bij MBautoverhuur staat vriendelijkheid en zorgzaamheid hoog in het vaandel.

Het was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer.

Bedankt!!

Willemijn van Gellecum
10/10
Op 2 maart 2018
bakwagen met laadlift
Van 17 februari 2018 t/m 17 februari 2018

Opmerkelijk klantvriendelijk, meedenkend en een aardig gebaar aan het begin van een verhuisdag: een voorverwarmde auto.
En niet onbelangrijk: voor weinig geld een goede auto huren voor een lange dag!
Zeer tevreden!

veneboer
9/10
Op 4 februari 2018
personenbus lang (9 pers.)
Van 28 januari 2018 t/m 4 februari 2018

Prijs en kwaliteit is uitstekend, gewoon een fijne bus om mee op vakantie te gaan.

Jan Wibiër
9/10
Op 3 februari 2018
mpv lang (7 pers.)
Van 26 januari 2018 t/m 3 februari 2018

Prima auto om met 5 personen incl. bagage op wintersport te gaan.
Goede service en fijne mensen .

Anne Folkertsma
9/10
Op 29 januari 2018
nieuw! mpv lang luxe (8 pers.)
Van 23 januari 2018 t/m 28 januari 2018

Een fiat scudo bus gehuurd bij MB autoverhuur. Direct reactie op je mail, alles stond klaar volgens afspraak. Vriendelijke mensen die serieus met hun zaken bezig zijn en voortdurend bezig zijn om te verbeteren en te vernieuwen. De fiat scudo deed wat wij van hem verwachten, ons heen en terug brengen naar de weissensee. Volgende keer eerst MB bellen voor een verhuurbus!

Fred Bakker
9/10
Op 28 januari 2018
mpv lang (9 pers.)
Van 11 januari 2018 t/m 20 januari 2018

Voor de eerste keer een auto gehuurd naar de wintersport.
Een heel fijne Fiat diesel 1 op 12 .
Compleet met sneeuwkettingen winterbanden enz.
Goede kwaliteit/prijsverhouding !!
Een aanrader.

Jacques Peters
10/10
Op 21 januari 2018
bestelbus lang hoog
Van 20 januari 2018 t/m 20 januari 2018

Dit was de tweede keer dat ik bij MB Autoverhuur een bestelbus heb gehuurd. Ook nu weer prima.

Ik kwam om 22:00uur erug met de bestelbus en kwam erachter dat ik de hele dag de lichten van mijn eigen auto had laten branden. Accu leeg.
Zonder problemen mocht ik de bus nog een 'nachtje houden', om terug te rijden naar huis. Zondagochtend de bus weer teruggebracht.
Netjes werd door MB de accun van mijn auto opgeladen waardoor ik huiswaarts kon rijden. Onmacht (stom natuurlijk), dus geen extra verhuurkosten gerekend door MB. Mooi gebaar.

Dank hiervoor. Kortom; weer een goede ervaring.

Groet,
Jacques.