MBautoverhuur kilometers voordeliger! Bestel direct: 0513 - 76 46 46
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Kilometervrij auto huren

MBautoverhuur: km vrij, goedkoop en inclusief BTW auto huren.

Soms is het huren van een auto ingewikkeld. Het begint al bij de tarieven. Naast het feit dat tarieven voor autoverhuur verschillen, worden ze soms inclusief BTW en soms exclusief BTW aangegeven.  Er is bijna niemand die niet op Google zoekt en prijzen vergelijkt. Sommige autoverhuurders maken hiervan gebruik door hun prijs laag te houden. Vaak zit hier een addertje onder het gras Is de prijs inclusief vrije kilometers? Gaan de meer kilometers al tellen vanaf het moment dat u de auto meeneemt?  En hoe hoog is dan de prijs van de meer kilometers? Allemaal zaken die meewegen in uw keuze voor een autoverhuurder.

MBautoverhuur houdt het simpel en duidelijk door geheel kilometervrij te verhuren.

Onze tarieven zijn altijd:

Kilometervrij een auto huren betekent dat u uitsluitend het huurbedrag betaalt. Dit is vooraf duidelijk aangegeven op deze website voor km vrij autoverhuur. Kilometervrij betekent ook: geen verrassingen achteraf, en maximale flexibiliteit. 

Hoe kan MBautoverhuur kilometervrij, goedkoop en inclusief BTW verhuren?

MBautoverhuur is een activiteit van Autobedrijf M. Brinksma uit Sint Nicolaasga, een modern universeel autobedrijf. Wij onderhouden het jonge wagenpark vanzelfsprekend in de eigen werkplaats. Het onderhoud geschiedt door ervaren monteurs met kennis van zaken. Want uw veiligheid staat bij ons voorop! MBautoverhuur heeft een jonge verhuur vloot, maar vindt het echter niet nodig om ieder jaar nieuwe auto’s in te zetten. Hierdoor kunt u bij MBautoverhuur goedkoop, kilometervrij en inclusief BTW huren. U bent van harte welkom voor km vrij autoverhuur.

 

 

 
Copyright © 2014 MBautoverhuur.nl
Makkum Sint Nicolaasga Woudsend Stavoren Groningen Heeg Emmeloord Noordoostpolder Terhorne Sneek Leeuwarden Joure Urk Grou Lelystad Assen Langweer Almere Wolvega Sloten Drachten Heerenveen Lemmer Steenwijk Meppel Workum