MBautoverhuur kilometers voordeliger ! Bestel direct: 0513 - 76 46 46

Kilometervrij auto, busje, MPV of personenbus huren?

MBautoverhuur = kilometervrij, goedkoop en inclusief BTW auto huren.

Soms is het kilometervrij huren van een auto, busje, MPV of personenbus ingewikkeld. Het begint al bij de tarieven. Naast het feit dat tarieven voor autoverhuur verschillen, worden ze soms inclusief BTW en soms exclusief BTW aangegeven.  Er is bijna niemand die niet op Google zoekt en prijzen vergelijkt. Sommige autoverhuurders houden hun prijzen laag.

Vaak zit hier een addertje onder het gras Is de prijs kilometervrij, mag u onbeperkt kilometers rijden? Gaan de meer kilometers al tellen vanaf het moment van vertrek?  Hoe hoog is dan de prijs van de meer kilometers? MBautoverhuur houdt het simpel en duidelijk door geheel kilometervrij te verhuren. Kilometervrij betekent in ons geval ook echt kilometervrij.

Onze tarieven zijn altijd:

  • Kilometervrij
  • Laag
  • inclusief BTW

Kilometervrij een auto huren betekent dat u uitsluitend het huurbedrag betaalt. Dit is vooraf duidelijk aangegeven op deze website voor kilometervrij autoverhuur. Kilometervrij betekent ook: geen verrassingen achteraf! 

Hoe kan MBautoverhuur kilometervrij, goedkoop en inclusief BTW verhuren?

MBautoverhuur is een kilometervrij autoverhuur activiteit van Autobedrijf M. Brinksma uit Sint Nicolaasga, een modern universeel autobedrijf. Wij onderhouden het jonge wagenpark vanzelfsprekend in de eigen werkplaats. Het onderhoud geschiedt door ervaren monteurs met kennis van zaken. Want uw veiligheid staat bij ons voorop! MBautoverhuur heeft een jonge verhuur vloot, maar vindt het echter niet nodig om ieder jaar nieuwe auto’s in te zetten. Hierdoor kunt u bij MBautoverhuur goedkoop, kilometervrij en inclusief BTW huren. U bent van harte welkom voor kilometervrij autoverhuur.

Bekijk onze huurvloot

 
Copyright © 2016 MBautoverhuur
Drachten Steenwijk Groningen Wolvega Sneek Joure Lelystad Almere Emmeloord Noordoostpolder Lemmer Woudsend Leeuwarden Sloten Langweer Urk Sint Nicolaasga Meppel Heeg Workum Makkum Terhorne Stavoren Assen Grou Heerenveen