Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Goedkoop auto huren

Kilometervrij en goedkoop een auto huren?

Dat doe je bij MBautoverhuur want wij zijn pas echt goedkoop maar ook kilometervrij!

Goedkoop een auto huren is wat u waarschijnlijk zoekt op deze website. MBautoverhuur is pas echt goedkoop en bovendien uw partner als het gaat om goedkoop autoverhuur tegen de meest gunstige voorwaarden. Hoe dat werkt? heel simpel; wij zijn niet alleen goedkoop, maar verhuren kilometervrij en inclusief BTW. Onder aan de streep zijn wij daarmee altijd goedkoop als het gaat om autoverhuur. Dit kunnen wij u bieden door de inkoop van jong gebruikte auto's, die grondig worden geinspecteerd en klaargemaakt voordat ze worden verhuurd. MBautoverhuur is een activiteit van Autobedrijf M. Brinksma uit Sint Nicolaasga, een universeel autobedrijf van het modernste soort. Wij beschikken over alle apparatuur en opgeleide monteurs. Wij voeren dagelijks onderhoud en reparaties uit aan een breed scala van automerken en - types. Dan is het goed te weten dat er een ruim assortiment auto's te huur is.

Dit betekent voor u dat u ondanks het feit dat wij goedkoop zijn geen concessie hoeft te doen aan de veiligheid en betrouwbaarheid van uw huurauto. Wel zo prettig!

Een aantal soorten auto's uit onze huurvloot

Wat is goedkoop een auto huren?

Wij durven rustig te stellen dat onze prijzen goedkoop zijn en niet lager kunnen. En eigenlijk willen we ook niet lager, omdat we u graag veilig de weg op sturen. Mocht u elders tarieven aantreffen die aanmerkelijk lager zijn dan moet u rekening houden met het feit dat dit ergens vandaan komt. Sprookjes bestaan namelijk niet. De verschillen vindt u vaak terug in andere voorwaarden, zoals eigen risico, het aantal kilometers zonder meerprijs of het tarief voor meerkilometers. Goedkoop is dan vaak duurkoop. Daarnaast is het goed om scherp te zijn op de leeftijd, kilometrage of de technische staat van de auto. Bij MBautoverhuur.nl huurt u goedkoop een auto, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van onze dienstverlening. Met de auto's die bij ons te huur zijn kunt u veilig op weg!

MBautoverhuur is kilometervrij, inclusief BTW en goedkoop auto huren. De goedkoopste verhuurder uit de regio!