Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Autoverhuur

Autoverhuur in Friesland

Waarom is autoverhuur in toenemende mate populair?

In de laatste jaren is autoverhuur steeds populairder geworden. Veel mensen denken goed na over tijdelijk vervoer. Dan blijkt maar al te vaak dat een vervoersbehoefte vaker tijdelijk dan permanent is, en dat deze regelmatig verandert in ons leven. In Nederland is er een grote varieteit aan autoverhuur bedrijven. Allereerst zijn hier de grote landelijke autoverhuur giganten als Hertz, Avis, Europcar en AutoRent, gevolgd door vele autoverhuur afdelingen van dealers en regionale dan wel lokale autoverhuurders.  

Trends in autoverhuur en mobiliteit

Het bezit van een auto wordt duurder, het openbaar vervoer verbetert snel, en mensen kijken kritisch naar het gebruik van een auto in relatie tot de kosten. Ook zaken als bijtelling en brandstofkosten worden tegenwoordig sneller als vervelend ervaren. Dit is nu de reden dat mensen vaak alleen de kosten willen maken als ze de auto ook gebruiken. Een auto huren is dan een prima oplossing voor een vakantie zoals bijvoorbeeld een wintersport, een lange reis, tijdelijk zakelijk gebruik, verenigings - en sport activiteiten of een verhuizing. Wilt u goedkoop een auto huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een aantal soorten auto's uit onze huurvloot

MBautoverhuur, uw autoverhuur bedrijf in Friesland

Als regionale autoverhuur aanbieder zijn we actief in de provincie Friesland. Veel van onze huurders komen uit Sneek, Heerenveen, Wolvega, of Joure. Wij zijn gevestigd in het Friese Sint Nicolaasga, op slechts twee minuten rijden van de snelweg A6.

Voor bedrijven en instellingen is er onze autoverhuur bezorg service. Dat is wat wij bedoelen met ontzorgen. Flexibele service tegen de scherpste tarieven van autoverhuur in Friesland.Het feit dat wij in relatie tot andere autoverhuur aanbieders in Friesland goedkoop zijn met autoverhuur heeft geen enkele consequentie voor uw veiligheid. Ondanks onze scherpe tarieven bestaat onze vloot uit goed onderhouden huurauto's. Iedere huurauto wordt namelijk onderhouden in onze eigen werkplaats in Sint Nicolaasga, Friesland. Probeer ons eens uit als u weer een auto gaat huren, en ervaar dat we niet alleen goedkoop zijn maar ook een prima service leveren!