Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Bedrijfswagen huren

Goedkoop en kilometervrij een bedrijfswagen huren

Wilt u goedkoop en kilometervrij een bedrijfswagen huren? Bij MB autoverhuur wordt dit gedaan door zowel bedrijfsmatige – als particuliere klanten. Ze hebben één ding gemeen en dat is de wens om hun tijdelijke behoefte aan een bedrijfswagen betrouwbaar en zo goedkoop mogelijk in te vullen. MBautoverhuur heeft zich gespecialiseerd in het goedkoop en kilometervrij verhuren van iedere bedrijfswagen in de categorie tot 3500 kg GVW, met andere woorden u mag onze bedrijfswagens besturen met een B rijbewijs. Wij durven rustig te stellen dat MBautoverhuur de goedkoopste aanbieder is waar u een bedrijfswagen km vrij kunt huren

Welke bedrijfswagen wilt u goedkoop en kilometervrij huren?

Of het bij het huren van een bedrijfswagen nu gaat om uitsluitend goederenvervoer, gecombineerd vervoer van goederen en mensen of uitsluitend personenvervoer, MBautoverhuur beschikt over een zeer uitgebreide vloot. Wij kunnen bijna iedere bedrijfswagen aan u verhuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bakwagen met laadklep, een gesloten bestelbus, een bus met dubbele cabine, 9 persoons bus en alle tussenliggende varianten. U ziet het: Goedkoop en kilometervrij een bedrijfswagen huren doet u bij MBautoverhuur.

Een greep uit onze huurvloot

Kilometervrij een bedrijfswagen huren, wat betekend dat?

Het antwoord hierop is eenvoudig: bij reguliere bedrijfswagen verhuurders heeft u meestal 100 kilometers vrij per dag., Voor iedere kilometer meer wordt een additioneel bedrag per kilometer berekend. Bij MBautoverhuur is deze toeslag niet van toepassing. Dat betekent dat MBautoverhuur onder aan de streep de laagste prijzen en de beste voorwaarden hanteert bij het huren van een bedrijfswagen.

Wilt u een bedrijfswagen huren? Neem dan contact op met MBautoverhuur!