Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Km vrij een auto huren

Een auto, busje, MPV of personenbus km vrij huren?

Kilometervrij huren is bij MBautoverhuur ook echt km vrij!

Soms is het kilometervrij huren van een auto, busje, MPV of personenbus ingewikkeld. Het begint al bij de tarieven. Naast het feit dat tarieven voor autoverhuur verschillen, worden ze soms inclusief BTW en soms exclusief BTW aangegeven. Er is bijna niemand die niet op Google zoekt en prijzen vergelijkt. Sommige autoverhuurders houden hun prijzen laag.

Vaak zit hier een addertje onder het gras zoals, is de prijs kilometervrij? mag u onbeperkt kilometers rijden? Gaan de meer kilometers al tellen vanaf het moment van vertrek? Hoe hoog is dan de prijs van de extra kilometers? MBautoverhuur houdt het simpel en duidelijk door geheel kilometervrij te verhuren. Een auto km vrij huren betekent in ons geval ook echt kilometervrij huren.

Onze tarieven zijn altijd:

  • Kilometervrij
  • Laag
  • Inclusief BTW

Een auto km vrij huren betekent dat u uitsluitend het huurbedrag betaalt. Een auto huren km vrij is iets wat vooraf duidelijk wordt aangegeven op deze website. Km vrij auto huren betekent ook: geen verrassingen achteraf! 

MBautoverhuur vergelijkt regelmatig de prijzen van haar km vrij huren concept met de rest van de markt en komt dan prijsverschillen tegen van € 200,- tot wel € 300,- per week. Kilometer vrij huren is dus goedkoop in relatie tot andere aanbieders. U bent van harte welkom bij MBautoverhuur! Wilt u een auto, busje of een verhuiswagen huren? Bekijk dan onze huurvloot.

Een greep uit onze huurvloot

Hoe kan het dat ik bij MBautoverhuur goedkoop, inclusief BTW en km vrij kan huren?

MBautoverhuur is een kilometervrij autoverhuur activiteit van Autobedrijf M. Brinksma uit Sint Nicolaasga. Wij zijn een modern universeel autobedrijf en onderhouden het jonge wagenpark vanzelfsprekend in de eigen werkplaats. Het onderhoud geschiedt door ervaren monteurs met kennis van zaken. Want uw veiligheid staat bij ons voorop! MBautoverhuur heeft een jonge verhuur vloot, maar vindt het echter niet nodig om ieder jaar nieuwe auto’s in te zetten. Dus wilt u km vrij, inclusief BTW en goedkoop een auto huren? Dan bent u bij MBautoverhuur aan het juiste adres.

Bekijk onze gehele huurvloot