Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Sneek

Goedkoop en kilometervrij auto huren in Sneek / Snits?

MBautoverhuur: goedkoop en kilometervrij!

Als je aan een typisch Friese plaats denkt, dan denk je aan Sneek in Sudwest-Fryslan. Deze gemeente met 82000 inwoners en 9000 bedrijven trekt jaarlijks miljoenen toeristen. Een drukke week is zeker de Sneekweek, het grootste evenement op zeilgebied. Zeer spectaculair is hier ook het Skûtsjesilen. 

Auto huren in Sneek / Snitch?

Het kan hier dus zomaar voorkomen dat je uit Lelystad komt en op zoekt bent naar een huurauto, liefst zo goedkoop mogelijk. Daarvoor heeft MBautoverhuur talloze mogelijkheden. Wilt u een busje, personen bus (5 – 7- of 9- persoons) een bedrijfswagen, bestelauto, personenauto, MPV of een verhuiswagen huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet gevestigd in Sneek, maar de reistijd is niet lang en u krijgt er veel voor terug: de laagste prijzen, kilometervrij en inclusief BTW.  

Onze scherpe en kilometervrije  verhuurtarieven zijn een prima alternatief voor een taxi op het moment dat je zelf een chauffeur beschikbaar hebt. Veel van onze klanten huren  een personenbus of MPV om zich door bekenden met hun bagage te laten vervoeren naar Schiphol, Rotterdam Airport, Maastricht Airport, Groningen Airport, Weeze of Dusseldorf. Bij MBautoverhuur weet je waar je aan toe bent door vaste prijzen, inclusief BTW en alle kilometers. U kunt bij ons goedkoop een busje huren en kilometervrij terecht voor de huur van onder andere de volgende voertuigen:

Routebeschrijving vanuit Sneek naar MB Autoverhuur

Wij zijn gevestigd in het Friese Sint Nicolaasga, op twee minuten afstand van de A6, afslag 19 richting Langweer. Voor bedrijven en instellingen hebben een haal – en brengservice beschikbaar.