Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Goedkoop busje huren

Goedkoop busje huren

MBautoverhuur - DE goedkoopste oplossing uit Friesland!

Heeft uw bedrijf tijdelijk een vervangende bus nodig? Wilt u veel spullen gaan verhuizen of vervoeren? Gaat u met de auto op vakantie, maar u bent met meer dan 5 personen? In al deze gevallen bied MBautoverhuur de oplossing. Van een bestelbus tot aan een hoge 9 persoonsbus tot aan normale autoverhuur, u kunt tegen een kleine prijs bij ons huren.

Wat ons onderscheidt ten opzichte van andere verhuurders is dat u bij MBautoverhuur:

  • Geheel kilometervrij kunt rijden.
  • Prijzen voor u krijgt die inclusief BTW zijn.

Bent u dus op zoek naar een busje en zoekt u de geschikte verhuurder? MBautoverhuur is dan de verhuurder waar u betrouwbaar en goedkoop een busje kunt huren!

Zie hieronder een aantal busjes uit onze huurvloot

Goedkoop een busje huren per vier uur!

Kent u het probleem dat u voor een paar uur een busje wilt huren, maar toch de volledige dagprijs moet betalen? MBautoverhuur biedt u hierin een oplossing, het is bij ons namelijk ook mogelijk om goedkoop een busje te huren per 4 uur. Dit betekend dat u voor een halve dag kunt huren en dus ook voor een halve dag betaald. Dit is een groot voordeel als het busje maar voor een paar uur nodig heeft!

Contact
Goedkoop een busje huren kan gemakkelijk en snel online. Als u meer informatie wilt kunt u ons mailen of bellen op 0513 - 764 646. U mag natuurlijk ook langskomen op onze locatie.

MBautoverhuur
Tsjûkemarwei 10
8521 NA Sint Nicolaasga
0513 - 764 646
info@mbautoverhuur.nl

U bent van harte welkom!