Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Wolvega

Goedkoop en kilometervrij auto huren in Wolvega?

MBautoverhuur: goedkoop en kilometervrij!

Wolvega, gemeente Weststellingwerf. Een veelzijdige gemeente met een mooie varieteit aan gras, bos, heide, grasland en water. Maar wat te denken van het Victoria Park. Wolvega heeft zelfs een van der Valk Motel. Eigenlijk teveel om op te noemen. Wolvega heeft veel te bieden aan zowel ondernemers als bewoners.

Auto huren in Wolvega?

Het kan hier dus zomaar voorkomen dat je uit Wolvega komt en op zoekt bent naar een huurauto, liefst zo goedkoop mogelijk. Daarvoor heeft MBautoverhuur talloze mogelijkheden. Wilt u een busje, personen bus (5 – 7- of 9- persoons) een bedrijfswagen, personenauto, MPV of een verhuiswagen huren? Dan bent u bij MBautoverhuur aan het juiste adres. Wij zijn niet gevestigd in Wolvega, maar de reistijd is niet lang en u krijgt er veel voor terug: de laagste prijzen, kilometervrij en inclusief BTW.  

Onze scherpe en kilometervrije  verhuurtarieven zijn een prima alternatief voor een taxi op het moment dat je zelf een chauffeur beschikbaar hebt.  Veel van onze klanten huren  een personenbus of MPV om zich door bekenden met hun bagage te laten vervoeren naar Schiphol, Rotterdam Airport, Maastricht Airport, Groningen Airport, Weeze of Dusseldorf.  Bij MBautoverhuur weet je waar je aan toe bent door vaste prijzen, inclusief BTW en alle kilometers. Bij MBautoverhuur is het goedkoop en kilometervrij huren. U kunt bij ons terecht voor de huur van onder andere de volgende voertuigen:

Routebeschrijving vanuit Wolvega naar MB Autoverhuur

Wij zijn gevestigd in het Friese Sint Nicolaasga, op twee minuten afstand van de A6, afslag 19 richting Langweer.