Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Bestelbus huren

Bestelbus huren

Wilt u graag een bestelbus huren in Friesland en omgeving?

MBautoverhuur verhuurt bestelbussen in Friesland en omgeving. Een bestelbus huren is bij ons goedkoop, kilometervrij en inclusief BTW. Als u plotseling een ander vervoersmiddel nodig heeft dan is het goed om te weten dat wij ook bestelbussen verhuren.

De bestelbus worden regelmatig gehuurd als vervangend vervoer. Dit gebeurd bijvoorbeeld als de huidige bedrijfswagen wordt gerepareerd. Bij MBautoverhuur.nl kunt u goedkoop een goede bestelwagen huren tegen prima voorwaarden. Wilt u een busje huren? Bekijk dan onze huurvloot.

Zie hier een aantal bestelbussen van MBautoverhuur

Een bestelbus huren per vier uur!

Kent u het probleem dat u voor een paar uur een busje wilt huren, maar toch de volledige dagprijs moet betalen? MBautoverhuur biedt u hierin een oplossing, het is bij ons namelijk ook mogelijk om een bestelwagen te huren per 4 uur. Dit betekend dat u voor een halve dag kunt huren en dus ook voor een halve dag betaald. Dit is een groot voordeel als het busje maar voor een paar uur nodig heeft!

Contact
Een bestelbus huren kan gemakkelijk en snel online. Als u meer informatie wilt kunt u ons mailen of ons bellen op 0513 - 764 646. U mag natuurlijk ook langskomen op onze locatie.

MBautoverhuur
Tsjûkemarwei 10
8521 NA Sint Nicolaasga
0513 - 764 646
info@mbautoverhuur.nl

U bent van harte welkom!