Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Busje huren

Goedkoop en kilometervrij een busje huren?

MBautoverhuur goedkoop, kilometervrij en inclusief BTW een busje huren?

U kent het vast wel: Even de garage uitmesten, verhuizen, met zijn allen op vakantie, een vereniging uitje of uw zakelijke goederen vervoeren. In alle gevallen waarin u goedkoop een busje wilt huren bent u bij MBautoverhuur aan het juiste adres. Van onze bedrijfswagen verhuur activiteit gaat u zeker blij worden. Een busje huurt u bij ons in alle soorten en maten. Onafhankelijk of dit een 5 persoons, 7 persoons of 9 persoons personen busje is.

Dus wij bieden u een 5 -7 en 9 persoons busje, maar ook een gesloten bestel busje is mogelijk. Onze tarieven en voorwaarden worden door huurders van een busje als de goedkoop ervaren. Maar bij MBautoverhuur is een goedkoop huur busje geen duurkoop. Iedere personenbus of bedrijfswagen is in onderhoud bij ons eigen autobedrijf. Kilometers goedkoper en wel zo veilig. 

Een greep uit onze busjes in de verhuur

MBautoverhuur is de goedkoopste autoverhuurder in de regio

Hoe dat werkt? heel simpel; onze lage prijzen zijn niet alleen laag, maar ook kilometervrij en inclusief BTW. Onder aan de streep zijn wij daarmee de goedkoopste verhuurder als het gaat om het huren van een busje. Dus als u zonder busje op zoek bent naar autoverhuur in de regio van Friesland, Flevoland of Drenthe, neem dan contact met ons op voor de beste prijs voor uw huur busje. Eén ding staat vast: u komt daarna vaker bij ons huren! 

Onze klanten komen vaak uit Sint Nicolaasga, Langweer, Lemmer, Joure, Heerenveen, Leeuwarden, Wolvega, Assen, Hoogeveen, Meppel., Emmeloord, Lelystad en Almere.

U bereikt ons op circa twee autominuten vanaf de A6, afslag 19 Sint Nicolaasga

MBautoverhuur
Tsjûkemarwei 12a
8521 NA Sint Nicolaasga
0513 - 764 646
info@mbautoverhuur.nl

U bent van harte welkom!