Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Heerenveen

Goedkoop en kilometervrij auto huren in Heerenveen / It Hearrenfean?

MBautoverhuur: goedkoop en kilometervrij!

Heerenveen is het sportcentrum van het Noorden. Denk maar eens aan sportstad Heerenveen, het Abe Lenstra Stadion, het Thialf en het CIOS. Daarnaast kent Heerenveen een gunstig klimaat om te ondernemen en te wonen.

Auto huren in Heerenveen / It Hearrenfean?

Het kan hier dus zomaar voorkomen dat je uit Heerenveen komt en op zoekt bent naar een huurauto, liefst zo goedkoop mogelijk. Daarvoor heeft MBautoverhuur talloze mogelijkheden. Wilt u een busje, personen bus (5 – 7- of 9- persoons) een bedrijfswagen, personenauto, MPV of een bestelwagen huren? Dan bent u bij MBautoverhuur aan het juiste adres. Wij zijn niet gevestigd in Heerenveen, maar de reistijd is niet lang en u krijgt er veel voor terug: de laagste prijzen, kilometervrij en inclusief BTW.  

Onze scherpe en kilometervrije  verhuurtarieven zijn een prima alternatief voor een taxi op het moment dat je zelf een chauffeur beschikbaar hebt. Veel van onze klanten huren  een personenbus of MPV om zich door bekenden met hun bagage te laten vervoeren naar Schiphol, Rotterdam Airport, Maastricht Airport, Groningen Airport, Weeze of Dusseldorf. Bij MBautoverhuur weet je waar je aan toe bent door vaste prijzen, inclusief BTW en  alle kilometers. U kunt bij ons goedkoop een busje huren en kilometervrij terecht voor de huur van onder andere de volgende voertuigen:

Routebeschrijving vanuit Heerenveen naar MB Autoverhuur

Wij zijn gevestigd in het Friese Sint Nicolaasga, op twee minuten afstand van de A6, afslag 19 richting Langweer. Voor bedrijven en instellingen hebben een haal – en brengservice beschikbaar.