Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Heeg

Goedkoop en kilometervrij auto huren in Heeg / Heech?

Heeg, hét watersporteldorado in Zuidwest Friesland.

Heeg ligt ongeveer 10 kilometer ten zuiden van Sneek aan het Heegermeer, één van de grootste binnenmeren van Europa. Het dorp heeft diverse jachthavens en -werven, verhuurbedrijven, prachtige watersportvoorzieningen en knusse restaurants aan het water.

Hét watersporteldorado in Zuidwest Friesland. Heeg ligt ongeveer 10 kilometer ten zuiden van Sneek aan het Heegermeer, één van de grootste binnenmeren van Europa. Het dorp heeft diverse jachthavens en -werven, verhuurbedrijven, prachtige watersportvoorzieningen en knusse restaurants aan het water.

Auto huren in Heeg / Heech?

Het kan hier dus zomaar voorkomen dat je uit Heeg komt en op zoekt bent naar autoverhuur en het liefst zo goedkoop mogelijk. Daarvoor heeft MBautoverhuur talloze mogelijkheden. U kunt bij ons goedkoop en kilometervrij terecht voor de huur van onder andere de volgende voertuigen:

Routebeschrijving vanuit Heeg naar MB Autoverhuur

Wij zijn gevestigd in het Friese Sint Nicolaasga, op twee minuten afstand van de A6, afslag 19 richting Langweer, op redelijke reis afstand van Heeg! Dus wilt u kilometervrij en goedkoop een auto of busje huren vanuit Heeg? U bent van harte welkom!