Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Woudsend

Goedkoop en kilometervrij auto of busje huren in Woudsend / Wâldsein?

Ook vanuit Woudsend kan je goedkoop en kilometervrij een auto of busje huren!

Met de charme van vroeger en het comfort van nu! Woudsend is mede door het grote aantal passanten geworden tot een levendig watersportdorp. De knusse winkeltjes in de Midstrjitte en diverse restaurantjes zorgen voor veel gezelligheid. Door de centrale ligging in het uitgestrekte meren- en plassengebied van Zuidwest Friesland is Woudsend een goede startplaats voor uw vakantie.

Woudsend is een dorp met veel voorzieningen zoals: watersport, winkeltjes, prachtige kerken, molens, gezellige restaurantjes en vakantiewoningen. Woudsend is een moderne watersportplaats. Winkeltjes en horecagelegenheden maken het tot een vriendelijk vakantiedorp.

Woudsend is een watersportdorp met veel leuke dingen om je te vermaken zoals watersport, winkeltjes, prachtige kerken, molens, gezellige restaurantjes en vakantiewoningen. Woudsend is een uitstekende watersportplaats. Winkeltjes en horecagelegenheden maken het tot een vriendelijk vakantiedorp.

Auto huren in Woudsend / Wâldsein?

Het kan hier dus zomaar voorkomen dat je uit Woudsend komt en op zoekt bent naar een huurauto, liefst zo goedkoop mogelijk. Daarvoor heeft MBautoverhuur  talloze mogelijkheden. U kunt bij ons goedkoop een busje huren en kilometervrij terecht voor de huur van onder andere de volgende voertuigen:

Routebeschrijving vanuit Woudsend naar MB Autoverhuur

Wij zijn gevestigd in het Friese Sint Nicolaasga, op twee minuten afstand van de A6, afslag 19 richting Langweer, op redelijke reis afstand van Woudsend! Dus wilt u goedkoop en kilometervrij een auto, personen bus of een bedrijfswagen huren vanuit Woudsend? U bent van harte welkom!