Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Joure

Goedkoop en kilometervrij auto huren in Joure / De Jouwer?

MBautoverhuur: goedkoop en kilometervrij!

De hoofdplaats van Skasterlân, Joure, is eigenlijk een "vlecke", waarmee bedoeld wordt dat Joure het midden houdt tussen een stad en een dorp. Er is in de loop van de jaren heel veel veranderd in Joure, maar het blijft één van de mooiste plekken van Friesland. De vele bezienswaardigheden en monumenten bewaren de herinnering aan een nijver verleden. Want nijver is Joure altijd geweest. Een prima pel om te ondernemen, wonen of te vakantie te houden.

Auto huren in Joure / De Jouwer?

Het kan hier dus zomaar voorkomen dat je uit Joure komt en op zoekt bent naar een huurauto, liefst zo goedkoop mogelijk. Daarvoor heeft MBautoverhuur talloze mogelijkheden. Wilt u een personen bus (5 – 7- of 9- persoons) een bedrijfswagen, personenauto, MPV of een bestelbus huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet gevestigd in Joure, maar de reistijd is niet lang en u krijgt er veel voor terug: de laagste prijzen, kilometervrij en inclusief BTW.  

Onze scherpe en kilometervrije  verhuurtarieven zijn een prima alternatief voor een taxi op het moment dat je zelf een chauffeur beschikbaar hebt. Veel van onze klanten huren  een personenbus of MPV om zich door bekenden met hun bagage te laten vervoeren naar Schiphol, Rotterdam Airport, Maastricht Airport, Groningen Airport, Weeze of Dusseldorf.  Bij MBautoverhuur weet je waar je aan toe bent door vaste prijzen, inclusief BTW en alle kilometers. U kunt bij ons goedkoop een auto huren en kilometervrij terecht voor de huur van onder andere de volgende voertuigen:

Routebeschrijving vanuit Joure naar MB Autoverhuur

Wij zijn gevestigd in het Friese Sint Nicolaasga, op twee minuten afstand van de A6, afslag 19 richting Langweer.