Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Langweer

Goedkoop en kilometervrij auto huren in Langweer / Langwar?

MBautoverhuur: goedkoop en kilometervrij!

Veel mensen die aan Langweer denken, denken aan kamperen, zeilles of andere watersporten zoals het Skûtsjesilen.
Het blijft een schilderachtig dorp, dat druk is in de zomer en rustig in de winter. Het centrum van Langweer is bekend om zijn beschermd dorpsgezicht. Langweer is een leuke plek voor ondernemers, bewoners en toeristen.

Auto huren in Langweer / Langwar?

Het kan hier dus zomaar voorkomen dat je uit Langweer komt en op zoekt bent naar een huurauto, liefst zo goedkoop mogelijk. Daarvoor heeft MBautoverhuur talloze mogelijkheden. Wilt u eenn busje, personen bus (5 – 7- of 9- persoons) een bedrijfswagen, bestelauto, personenauto, MPV of een bedrijfswagen huren? Dan bent u bij MBautoverhuur aan het juiste adres. Wij zijn niet gevestigd in Langweer, maar de reistijd is niet lang en u krijgt er veel voor terug: de laagste prijzen, kilometervrij en inclusief BTW. 

Onze scherpe en kilometervrije  verhuurtarieven zijn een prima alternatief voor een taxi op het moment dat je zelf een chauffeur beschikbaar hebt.  Veel van onze klanten huren  een personenbus of MPV om zich door bekenden met hun bagage te laten vervoeren naar Schiphol, Rotterdam Airport, Maastricht Airport, Groningen Airport, Weeze of Dusseldorf.  Bij MBautoverhuur weet je waar je aan toe bent door vaste prijzen, inclusief BTW en alle kilometers. U kunt bij ons goedkoop een auto huren en kilometervrij terecht voor de huur van onder andere de volgende voertuigen:

Routebeschrijving vanuit Langweer naar MB Autoverhuur

Wij zijn gevestigd in het Friese Sint Nicolaasga, op twee minuten afstand van de A6, afslag 19 richting Langweer. Voor bedrijven en instellingen hebben we een haal – en brengservice beschikbaar.