Direct contact? Bel: 0513 - 764 646

Home > Lemmer

Goedkoop en kilometervrij auto huren in Lemmer?

MBautoverhuur: goedkoop en kilometervrij!

Lemmer is een veelzijdige plaats in Friesland, waar je naar hartenlust kunt kamperen en watersporten. Gelegen in het Lemsterland trekt Lemmer jaarlijks enorme aantallen toeristen.Het is een waterrijke plaats met goede verbinding met het IJsselmeer, Tjeukemeer en Grote Brekken. En, last but not least: Rintje Ritsma, de beer van Lemmer woont er. Lemmer is een leuke plek om te ondernemen, wonen of te recreëren.

Auto huren in Lemmer?

Het kan hier dus zomaar voorkomen dat je uit Lemmer komt en op zoekt bent naar een huurauto, liefst zo goedkoop mogelijk. Daarvoor heeft MBautoverhuur talloze mogelijkheden. Of je nou zoekt naar een personen bus (5 – 7- of 9- persoons) een bedrijfswagen, bestelauto, personenauto, MPV of goedkoop een busje wil huren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet gevestigd in Lemmer, maar de reistijd is niet lang en u krijgt er veel voor terug: de laagste prijzen, kilometervrij en inclusief BTW.  

Onze scherpe en kilometervrije verhuurtarieven zijn een prima alternatief voor een taxi op het moment dat je zelf een chauffeur beschikbaar hebt.  Veel van onze klanten huren een personenbus of MPV om zich door bekenden met hun bagage te laten vervoeren naar Schiphol, Rotterdam Airport, Maastricht Airport, Groningen Airport, Weeze of Düsseldorf. Bij MBautoverhuur weet je waar je aan toe bent door vaste prijzen, inclusief BTW en alle kilometers. U kunt bij ons goedkoop en kilometervrij een auto, busje of bedrijfswagen huren. Wij verhuren onder andere de volgende voertuigen:

Routebeschrijving vanuit Lemmer naar MB Autoverhuur

Wij zijn gevestigd in het Friese Sint Nicolaasga, op twee minuten afstand van de A6, afslag 19 richting Langweer.